Po laně nad propastí
kráčím již celé roky
cítím se jako v pasti
a hledám dobré doky.
Přístavy pro mou duši
tělo, ale i myšlenky
aniž kdo z vás to tuší
i plátce pro směnky.
V docích je ochrana
s obnovou mého já
pro loď z neznáma
dřív než ztroskotá.