Anotace: Snažím se pomáhat a darovat to ,co potřebují. Je spousta nevyužitých věcí, které se "válí"na půdě, ve skříních, v kredenci...a jsou navíc.Je lépe když někomu poslouží a nebudou stát bez využití. Tak proč je někomu nedarovat?
@@
Pomoc pro matky samoživitelky
Životy nelehký chudobou prokletý
problémy s bydlením.. o děti starosti
příspěvky absurdní – finanční problémy
více dětí mohou uživiti bohatí lidi
Bojující v první linii pro mateřský lásky
v přirozenosti lidství – pro víru i naději.