Anotace: název možná ještě změním...
Kočky, které potřebuji
hudba symfonická
živě s nimi konverzuji
škoda, jedna je jen keramická.
Micka, Minda, Morgiana
Další leze z pod piána
ať už se jich dočkám
přivezu si je až z Milána
tahle zrovna počla.
Kočka, Macek, Damián
Lepší bude Adrián
zalezlý je v rouře
chce žrát stále marcipán
prý chce jenom kousek
Mourek, Mikeš, Sněhule
Počet už se zvětšuje
mňoukání skvostné
kdo chce, ať se stěhuje
ach, jen kdo byl otcem.
Karol, prosím, nech název, je úchvatný! jsi mě potěšila, děkuji. mňau. :-))***
03.11.2024 02:59:33 | Iva Husárková
Ach děkuji. Ráda ho nechám. Ono by mě ani nic jiného už asi nenapadlo. S názvy mívám obecně potíže.
03.11.2024 09:44:48 | karolinakarol