Dřív jsem býval playboyem
teď mám boty od hnoje
sedlo mi mačká kuličky
až jsou jak dvě perličky.
Od klobouku mám i vrásku
stříbrný šíp na opasku
nohy v botách spařený
nic moc vůně pro ženy.
Však plný štrozok mám
a ač jsem na něj sám
užívám si v hospodě
a jsem celkem v pohodě.
Dívky se hrnou za prachy
blondýnky krásně okatý
já však nedbám o ně
mám radši krávy a koně.
tak na koni se chci už dlouho projet zase
tak můžeme si spolu vyrazit
ty Cowboy a já Pocahontas procváláme časem
na hřbetě koně se nejlépe dá snít..
04.11.2024 10:14:07 | šuměnka