Anotace: …
Oči mě pálí
pak také mráz
jsme pozůstalí
Ach duši spas
pozůstáváme
osiřelí
hodí se tam ten amen? oslavné, jak jest? stejně na tom nezaleží
03.11.2024 20:03:53 | víc
Máš recht Howgh
03.11.2024 20:07:04 | kudlankaW
Pěkně napsals, od babího k dušičkám, a že to letí, viď?
03.11.2024 19:52:24 | Vivien
Moc díky laskavá Vivi Mám úzkosti a každoroční splín až do konce března Rok co rok Tobě přeji milý večer Marty
03.11.2024 19:58:35 | kudlankaW
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?