Noc ožívá prázdnotou
deka se nechce přitulit
splín vítězí nad hmotou
už se nechci probudit.
Co taky tady na světě
vždyť radostí je pomálu
jen vyšetřuj Maigrete
cítím už bolest v solaru.
Nastavené dny se plní
touhami a taky chtíčem
jsou to takové vlny
a bolí jak rány bičem.
Nic se nekoná bez příčin
každá akce má svou reakci
a výsledkem vlastních vin
je, že vlastně už nic nechci.