Zapalte svíčky
Zapalte svíčky
Za ty, kteří tu už s námi nejsou
Ať žili život šťastný
A nebo bol
Zaslouží si
Dnes najít vzpomínku
Skrze vaše světlo
Které zapálíte
Ať žili život šťastný
A nebo zanechali
Ve vašich srdcích bol
Zaslouží si dnes světlo
A pokud se vám
Třese ruka
Zapálíme ji spolu
Jako vzpomínku, tam nahoru…
Tak zapaluji znovu a znovu a znovu, protože neustále vzpomínám a v srdci mám- mnoho laskavých duší.
04.11.2024 16:52:54 | CULIKATÁ
každý den - vzpomínku zaslouží si
kdykoli vytane - tak jen k nim promluvit
a každý čas - plamínek nechat žít
aby jim zprávu dal, že cit se pro ně mísí...:)
04.11.2024 08:58:17 | šuměnka