O.b.N.o.v svou sílu pane, ať je zticha!
Já vím, že jazyk ostřejší než břit
Dej Klidu čas, ať úlevně se dýchá
než zvládneš si ho znovu nabrousit…
Buď Víro silná, dneska nedrž půst!
Ať Tolerance rozprostře se včas
Do Srdce dívej se a nedopusť
aby se pravidly hnidopich nechal zmást…
Kde není sporu, není rozhořčení!
Po naší Touze nemůže být veta
Život se rozvíjí. A Duch růst cení
Ani pták nectí hranice, chce létat
V tvých očích přežiju, tím si jist buď
I v Síle Vesmíru – suď, jak si suď…
Jo, jo, emoce řádí a my to tak máme rádi, proč je držet na uzdě:-)), hezký šumáčku:-)
04.11.2024 16:47:10 | CULIKATÁ
Modlitba vroucná a zvláštní zároveň. Cítím prosbu o návrat dobra, které se vytrácí. Byl jsem uveden do zamyšlení a teď zmateně matu.
04.11.2024 09:10:25 | Jan Kacíř
zmateně mateme pospolu :))
na cestě plné hrbolů
které se občas objeví nečekaně
a já vždy vítám nápomocné dlaně
nebo je přikládám těm druhým k rovnováze
a úsměv na pusu - ten nesmí nikdy scházet :DD
04.11.2024 09:23:03 | šuměnka