xxx

xxx

Mám predstavu o šťastí, láske a milovaní

je to pocit, ktorý ti nič nenahradí

cítiš ho v každom nerve

v každej bunke aj myšlienke

kto dá ti  pocit, ža ťa chce mať pri sebe

kto má odvahu povedať ti chcem byť tam kde si ty

miluj ho a chráň ho vo svojom srdci

ži s ním každý deň ako by bol posledný

 

Koniec predstavy...

Autor Bosorka9, 04.11.2024
Přečteno 38x
Tipy 13
Poslední tipující: IronDodo, Ďábel sám, Marten, cappuccinogirl, Iva Husárková, Ondra, Psavec, mkinka, Protos1182
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel