ano, dneska prostě nesněží
jako pasák trávu proležím
pod nebem rudě plátěným
a věřte téhle moudré lži
ze vzteku mě bolí játra
po svých do třetího patra
pro kytku vázanou důvodem žití
takže cesta byla zbytečná
dolů po rumovém zábradlí
se zastávkou v předpeklí
na panáka s těmi co uvízli
stejně jako já rádi nandali
životu plnou palbu
a mohl to být první den
nového života
místo toho nechal jsem se být
a šel pít..
Přepíjení života?
No, hlavně, aby se přežilo...
A všechny, kdo svý půlky vozej po rumovým zábradlí,
čeká ten první den novýho života prostě až...o den pozdějc...
ZEJTRA je taky den*
05.11.2024 19:40:52 | cappuccinogirl
věř, že plnou palbu bys už z hlavy nedostal
jet po rumovém zábradlí je krásná paralela
a vše, co stalo se, ať za tebou jak šál
vlaje a mizí v toku nenávratna - jako ve větru stéla :)
05.11.2024 10:42:31 | šuměnka