Nepřestáváš samu sebe
přesvědčovat,
že všechno co děláš,
je buď správně,
nebo s dobrým úmyslem,
či aspoň oprávněně
přitom po všem šlapeš,
s obří vervou,
že to všechno křupe,
ještě jeden krok,
a dojde ke zlomení...
ničíš si svůj vlastní svět
protože něco chceš,
ale ani chtění,
není úplně černobílý,
cítíš marnost a nejistotu,
a když nevěříš na Boha,
co s tím naděláš?
Šlapu ve všem, co mám právě "na dosah a pod nohama"...
když dělám nešikovný kroky, pak za střepy si můžu vlastně sama...
Oslovilo.
06.11.2024 15:36:13 | cappuccinogirl