Ze dne na den Radost zmizla
zašla někam za stromy
pak na mě jen z dálky hvízdla
a rozbila se v atomy.
Pocit trošku šokovaný
myšlení mi trouchnivý
začínám být frustrovaný
v duši pocit palčivý.
Inu tak tu plyne doba
z rozletu jsou jenom pády
a nejsou žádná slova
co by mi ten pocit sňaly.