Chryzantémami
Vřesem a chvojím
Ukojeny duše předků
Tu a tam vidím
Pestrobarevný
Umělohmotný kýč
Starých křivd
Se stále však bojím
I když zlo
Dusivě konstantní
Snad konečně je pryč
Ani mě nevábí
Odpouštění
Že prý rány čistí
Tichý listopadový den
Šustí jak hedvábí
Zlatorudé listí
Slyším havrana
Občasné kráknutí
Když udělal hovínko
Na kamenné plastice
Andělských perutí
já jsem si letos opět zavzpomínala při vití věnců a ano na dobré i zlé...
06.11.2024 09:07:34 | nehledaná