Anotace: ...a tak jsem přešla na mikádo :-). Abstraktní hrátky nejen s aliterací.
. . . o o 0 V moři krásných iluzí
pátrám po té, co mě spasí,
v pohybu mi ale brání
mé všudypřítomné vlasy
. . . A tak opět zamotávám se
do vlastních vlečných sítí
a sebeklam zdolá jazykolam,
co se
neuchytí
chytí chytí chytí
0 o o . . .