Trasy
v mojí hlavě, pořád dokola,
měníš svůj postoj, náladu
co se rozhodnu, rozhodnout
ti přidělit, chci si to ulehčit
i když vím, že to není pravda,
že to ve skutečnosti nejsi ty,
jen nějaká postava, představa,
teda myslím, že to tak asi je...
ale já chci mít předlohu, vědět,
jak se k tobě mám chovat,
jestli a jak mám reagovat,
a ty mi to strašně komplikuješ.
jako by se nechumelilo...
co se sebou mám dělat?
ztrácím orientaci, pozor,
hrozí přepočítání trasy...
Přečteno 23x
Tipy 5
Poslední tipující: Sid, Psavec, mkinka
Komentáře (0)