Možná, že život je
sled náhodných náhod,
což je teda pěkně k vzteku,
protože se skoro
nelze zorientovat,
je to marný, marný, marný...
Kam směřujeme? Odkud jsme?
Odpovědi různý, jsou jich mraky...
Co se stane zítra,
to je zatím tajný,
stejně jako to,
co nosíš v hlavě.
Nevidím ti do ní.
Ale postačí když promluvíš,
a nabídneš mi svoje slova,
pokusím se o porozumění,
tak jak to vidíš?
Ta nečitelnost života a lidí je někdy šílená...ale rozhodně nenudí a udržuje tě "v kondici":-)*
07.11.2024 18:59:55 | cappuccinogirl