Nic se neděje.
Je to dobře nebo špatně?
špitla Naděje
a opustila mě chvatně.
Solným sloupem jsem se stal
jak bych tady roky stál
a vítr mě tu ošlehal
byl jsem chuďas nebo král?
Včera král a dneska chuďas
co k tomu víc říct
možná, že jsem pruďas
možná hledám lásky cit.
..a svět se opil do němoty
a dal mi taktně najevo,
že nestojí o roboty
ani o tupé dřevo.