Téma vybrat, rýmy, verše
spát se půjde bez večeře
jen zábava ctnostná
téměř hotova báseň milostná
Ještě tomu něco chybí
ještě nejsem zcela v cíli
název chybí veledílu
zeptám se mých čeledínů.
Jméno, titul, název
bolestná to fáze
o den později…
Jméno, titul, název
nedostávám se k spáse
o den později…
hmm - mít čeledíny na tituly, názvy a kdoví co ještě
toť velká poklona - ty umíš tančit v kapkách deště :)
07.11.2024 12:09:54 | šuměnka
Ach neumím. Snad někoho nechtěně do hlubin stáhnu si. A následně ve svědomí odtrpím si (snadné verše na ”si”) ...
07.11.2024 14:42:08 | karolinakarol