Kostkami Osud hází
Do dlaně se chichotá
Těšte se moji drazí
Rozléhá se do ticha
Snad čekáš utrpení
Budeš ale překvapen
Život tak strašný není
Nemusíš jít z kola ven
Když slyšíš šepot stromů
Již nezatínej pěsti
Krása náleží tomu
Kdo štěstí vidí v dešti
Poslední sloka je TOP!!! Tu si vkládám do sebe, úžasný slova...a skvělý je, že NE JEN SLOVA, protože... TY prostě VÍŠ**
08.11.2024 11:11:08 | cappuccinogirl
Jáááj.. taky jsem blázen do chladivých kapek deště na kůži..
..jak se příjemně zježí.. déšť je tak romantický..
..proč to tolik bab nechápe.. :-(
08.11.2024 08:01:32 | Sid
Krásné...
Krása náleží tomu,
kdo štěstí vidí v dešti...
Opatruj se Vladěnko...
07.11.2024 17:29:14 | Marťas9
tohle je velká poetika
mistrně zveršovaná
kdo vnímá štěstí v dešti
tak duze tiše říká
přijď sem a buď tu s náma
ať přineseš nám štěstí :)
07.11.2024 16:17:05 | šuměnka