Duše mého života
Anotace: Manžel,syn,kamarádky
Hluboký soucite
empatie mého dění
jiskro v zimě
ohni mého života
klonímn se k Tobě
vábíš a hřeješ
Hluboký zachránce
a mého dění
bez tebe není vše
bez tebe život není
Přečteno 41x
Tipy 12
Poslední tipující: Iva Husárková, šuměnka, aldaehyd, Planeta.Q, Psavec, zase já, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)