načo toľko slov a citov
buď som a chcem alebo nie
idem po ceste rovnej
len tak pri tebe kráčam
cestičkou v predstave
smeješ sa pod fúzy
chyť ma okolo pása
pobehni, smej sa a plač
nie nadarmo sa hovorí
ustojíme všetko spolu
však, kamarát
Fíha.. Další přímo do srdce.. Krásné..
08.11.2024 07:50:24 | Sid
Díky moc.
08.11.2024 08:21:09 | Bosorka9
Napsala jsi to hezky.... :)
07.11.2024 20:17:21 | Protos1182
Ďakujem Tí veľmi pekne
07.11.2024 20:50:33 | Bosorka9
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?