Další dílko - lékařské prostředí
nepustíš mě k sobě
nedivím se ti.
návštěvy, nemocnice, pomeranče
pomeranče, nemocnice, návštěvy
Snad až bude-li po tobě
pak budeš jen v mé moci
vezmu tě lásko moje
zůstaneš každé noci.
skalpely, ostrá světla, anestezie
anestezie, ostrá světla, skalpely
Ostatky seberu si
nerozdělím se s nikým
na vrcholné místo vystavím si
ať na ně/tě hezky vidím.
K čemu jsou mi ostatky
chci živého tě
chci horké lásky
a nikomu nenechám tě.
Výborné. Mám také trošku podobnou. Jedná se o funerální baladu a jmenuje se „ Poslední tanec “. Trochu mi to ten „ Nekro “ námět připomnělo, i když jsi to tak nemyslela.
20.11.2024 05:39:41 | Václawitch von Hákenšmíd
Doufám, že bude možné si Poslední tanec brzy přečíst. Tohle s těmi ostatky jsem trochu popletla. Psala ostatky a měla na mysli urnu s popelem. Inu, co už…
20.11.2024 06:33:05 | karolinakarol