Jde o víc než o dým natě

Jde o víc než o dým natě

Anotace:

Pohledy zvědavé nepřijdou si na své

(jako dívka při čtení milostné básně)

tušení bulvárů zastírá hustý dým

silácká gesta mladíků - květnatý rým

 

je sobota - týden po holdu zesnulým

nebe i kštice sivé - jsem značně odulý

oproti lóži mám tvář Ježíše Krista

ve chvílích teskných je právě on můj přístav

Autor kudlankaW, 09.11.2024
Přečteno 52x
Tipy 22
Poslední tipující: Rafinka, jablonka, IronDodo, jort1, Marťas9, Dreamy, Kan, šuměnka, Ž.l.u.ť.á.k., mkinka, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Nepřijdou na své si??
Proč asi říkám si...

Pro nepřízeň počasí?
Pohledy přece znaj hledět do krásy

:)

09.11.2024 20:12:15 | šuměnka

líbí

Máš dechberoucí názory :)

09.11.2024 23:55:48 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel