Anorexie je totální peklo.. kdo neviděl nebo nezažil, nikdy nepochopí..
Skutečná vraždící bestie..
11.11.2024 10:28:01 | Sid
Poruchy příjmu potravy (PPP) jsou častější než by jste si mysleli. Není to jenom anorexie nebo bulimie. Nejčastější je dnes (záchvatovité) přejídání. Velmi nebezpečné a těžké.
Přejídání není slabostí, a nejedení není disciplímou (je to otroctví). Je nesmírně těžké prožívat něco takového. Je dobré a nutné to řešit včas. Nebojte se říct si o pomoc. A pokud znáte někoho kdo má nejspíš problém, skuste si s ním promluvit, nebo to říct jeho rodičum, učiteli... Někomu.
09.11.2024 23:24:17 | Suzana