Pány, postele a hrátky nechávám jejich osudu
trápí mě konstrukce, šroubky a kovové součástky
brzy to celé rozdupu
návod snad psán somálsky - řeč je o stavebnici Merkuru.
Samo peklo poňouklo mě - sestav si zde větrný mlýnek
sešroubuji stěží lopatky a obvodové zdi
nebýt hračka z kovu, letí do kamínek
otřeseno v základech mé stavebnické cti.
Potupena jednoduchými stroji
nečekala drtivé porážky
jen šroubky mělo se to spojit
hledět budu si už jen svého a hračky nechám na pokoji.
Jedinou věc, kterou jsem z Merkuru sešroubovala byl traktor. Dokonce i zatáčel, hihi ;-)
12.11.2024 11:10:43 | Rafinka
Pár lidí chtělo sestavit skříň z řetězce IKEA a vyšlo jim z toho ptačí krmítko.. i to se může stát. :-)
12.11.2024 10:51:23 | Ywach
IKEA ještě šla, i když je fakt, že žádná veledíla jsem nemontovala.
12.11.2024 16:17:30 | karolinakarol
Jááj, z toho jsem se něco našrouboval..
A kolikrát jsem se i ďubnul šroubováčkem do ruky..
Stavebnice, co naučila i zocelila.. :-)
11.11.2024 10:06:53 | Sid