Bitka anděla s démonem

Bitka anděla s démonem

Anotace: Jenom taková blbost, která se zrodila z mojí nespavosti :-)

V noci na dnešní den
opět nemohla jsem usnout,
není snadná cesta ven
z nespavosti pevných pout.

„Tak si na zákusku smlsneme“
do ucha najednou zašeptal
démon zpoza mýho ramene
a slizkým hlasem se mi smál.

V tom na mém druhém rameni
zjevil se anděl s šípem v ruce,
anděl strážný, ten je na dovolený
a povýšil Amora na zástupce.

Toho magora, co mě už málem zabil,
protože neví, jak má správně střílet,
a teď mě má chránit, ten debil…
míří na démona a chystá se na střet.

Démona zasáhl, stejně jako tenkrát mě,
kolem hlavy pluje mu růžovej mrak,
je mimo a druhej šíp hned letí na něj
a záhy padá jako chcíplej pták.

Chvíli se válí po zemi
a já se snažim znova spát,
tu ale vzadu na rameni
zase je vidět kostnatej hnát.

Pomocnou ruku podala mu Frustrace,
teď sápe se zpět k mému uchu,
aby mi řek, ať slezu z matrace
a sním čokolády aspoň trochu.

Pálivej smrad plivl mi do oka
snaže se pozornost od spánku mi odvrátit,
to přimělo toho lásky poskoka
vzít batoh se šípy a démona s ním umlátit.

A tak se ty dvě bytosti
za můj osud perou další noc,
já už mám dost těch blbostí
a volám do nebe o pomoc.
Autor Šeříková víla, 10.11.2024
Přečteno 31x
Tipy 7
Poslední tipující: cappuccinogirl, Psavec, neumelec_zivota, mkinka, Paulín
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Tohle je ale moc fajn "nespavá blbinka"... skvěle se četla...hodila jsem si k tomu v představách vizuál, ať to mám s obrazem a teď mám díky tomu takovej předspánkovej úsměv:-)*
Díky.

11.11.2024 00:06:25 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel