V životě jsou milníky
co donutí tě jednou
sedět v tichosti putyky
pít víno nebo režnou.
A když se kolem podíváš
vidíš tam stejnou skvadru
bradu dlaní podpiráš
v montérkách nebo kvádru.
Zapiješ všechny splíny
dáš buřty s cibulí
a všechny tvoje viny
smažeš jak tabuli.
Však rána bývají zlá
a do ticha se noří
v hlavě černá tma
smrad jak v jámě tchoří.
A pocity jsou zpátky
hryžou jak potkani
a žaludek je vratký
za oknem havrani.
Muset do sebe hodit režnou, mám splín už z toho:-)))
Tož já teda tabulkovou čokošku...ale dílko oslovilo, o tom teda žádná*
11.11.2024 22:08:39 | cappuccinogirl