Sociálkaři
Dežo bydlí na vesnici
odpojen od elektriky
svící v domku svítí
zatopí si.. ukradené dříví
Od rána jen kalí
levné krabicáky
čumí na halušky
zbůhdarma od sousedky.
Dokud bude systém nesystémově dávat
Tak budou brát
Kéž by se někdo zamyslel už snad
Páč tohle i mně nebere ma hlava
** taky dřu denně už drahně let.. :)
11.11.2024 18:58:28 | šuměnka