xxx

xxx

Nestrachuj sa priateľ môj o pocity iných

svoj život si ži a myšlienky papieru venuj

píš ako srdce či svedomie ti velí

veď nikto nepochopí ťa viac ako tvoje ja

 

až múza tvoja povie dosť až potom odlož pero

priateľ pochopí, nepriateľ zloží svoju zbrań

pod ťarchou ticha tvojho a možno smútku

medzi riadkami, vylož nohy na stôl

 

vydýchni si a skľudni myseľ, úsmev usaď na tvár

svet nekrúti sa podľa nich, nezastaví sa len tak

maj vieru v seba tak ako oni čo neveria v teba

šálku dobrého čaju či dušu spriaznenú ti treba 

Autor Bosorka9, 11.11.2024
Přečteno 52x
Tipy 16
Poslední tipující: Marťas9, IronDodo, Protos1182, Ďábel sám, enigman, LaBruja, cappuccinogirl, Kan, Psavec, Ondra, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

To je pěkné...

11.11.2024 22:44:53 | LaBruja

líbí

Ďakujem

12.11.2024 08:40:12 | Bosorka9

líbí

Skvěle umíš povzbudit a podržet, jseš fajn. Tvý dílka mám hodně ráda*

11.11.2024 22:39:28 | cappuccinogirl

líbí

Ďakujem, budem sa červenať:-))

12.11.2024 08:41:00 | Bosorka9

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel