Bojím
Moc se bojim maminko
pána, co léčí bolinko.
Srdíčko má ale zlaté,
snad nožičku rychle zvládne...
Až se potom probudím
rád vás všechny uvidím.
Budu hodně bolavý,
vaší láskou spoutaný.
Moc vám budu potom vděčný,
jak proženu všechny slečny,
jak se projdu našim lesem
a schovám za pařezem.
A teď tiše, přání mé
procitnout se a být zde,
s vámi zlaté srdíčka
objímat si tělíčka.
tak ať mu to zase běhá!**
12.11.2024 20:34:53 | Sonador
Děkuji moc Katrin... Zatím to naše černé štěstíčko zvládá dobře, i my jsme překvapeni. A děkujeme Panu doktorovi, který jej už po druhé operoval, je moc šikovný...
12.11.2024 22:30:26 | Marťas9