Nenutnost opouštět byt

Nenutnost opouštět byt

Anotace:

Mám víčka s nepočítaně ospalků

vazkého lepkavého exsudátu

nápadně připomínám svého tátu

puritána dbalého na morálku

 

Vstal jsem pár minut po hodině osmé

po noční dávce moravských tichých vín

provinění na sobě - svých vlastních vin

jsem svolný pro poslání vyšší vznosné

 

pouhý pohled skrze okenní rámy

mě činí nejprve takřka nehybným

zkouším vynajít aspoň verš pochybný

zimou mé tělo svatovítskou hrá mi

 

Autor kudlankaW, 12.11.2024
Přečteno 46x
Tipy 14
Poslední tipující: IronDodo, Iva Husárková, Marten, Koala, Rafinka, mkinka, Ž.l.u.ť.á.k., Psavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Ráno, možná trochu ovlivněném kocovinou, z Tebe vypadl parádní kus.
Teď to čtu a vypadá ten koment divně... :)

Prostě - toho krásného jitra jsi stvořil kvalitní dílo.

12.11.2024 18:47:25 | Koala

líbí

Toho bych se nenadál

12.11.2024 20:11:04 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel