Anotace: Hraní si se slovy ve chvíli / kdy smutek chcete rozptylit... (někomu dalšímu)
Snění
s něhou je i není
na hranici pochopení
poprášeno poprašky
rozprášeno na frašky
i na vážno duše ceny
naváženo do tašky
načerpáno do flašky
popíjeno pro chuť změny
rozkřídleno do vážky
by sen vydal rozhřešení
a odstranil překážky ...
Půvabná hříčka ekvilibristika slovní.
Hezky sváteční víkend přeji “Šumná” šuměnko
Ach
souputník od hranic s Polskem
15.11.2024 10:17:15 | kudlankaW
Já pípnu snad jen
že nevím...když SEN
dá rozhřešení
-
tak je platné či není?
Rozhodně je ale snové
a co je snové, fantazií plove...
To plove obsahuje srdce...LOVE
v něm...
ať s rozhřešením nebo bez něj, je to krásnej SEN:-)))
Děkuju za tohle dílko...
Potěšilo
Oslovilo
A do žil mi COSI vlilo:-)*
14.11.2024 22:08:11 | cappuccinogirl
Snění
probudí bdění
a tohle dění
chce uzemnění.
Mám divné chvění
nastal čas změny.
14.11.2024 08:03:54 | Ďábel sám