Něžné ženy a též milé
pro muže vždy slastné chvíle
některá však ale žena
chce být tvrdá jako Xena
Odpor zlomí bez prodlení
pokora ta pro ni není
manžel jenom ruce spíná
před svatbou prý byla jiná
Trochu se zde s ráznými ženami roztrhl pytel. No, jo... po svatbě...
14.11.2024 21:42:14 | karolinakarol
... upekla a uvařila,
sem tam zbytky zanechala,
klasická to fena,
po svatbě hyena:-)
14.11.2024 21:27:19 | Ž.l.u.ť.á.k.