Na předvánoční besídce

Na předvánoční besídce

 

 

Na předvánoční besídce

 

Koukám na hubenou holku

A říkám si, jaký by to bylo štěstí

Jen aby neměla těžký kosti

To zhatilo by moje plány

Nemohli bychom létat

Jako dva aeroplány

 

Koukám na hubenou holku

A říkám si, co do ní nacpat

Dvě grilovaný klobásy

A jednu vychlazenou desítku

A zatáhnou ji na naši

Předvánoční besídku

 

To by bylo ale štěstí

Posadit jí mezi údržbáře

A koukat na jejich veselé tváře

To by bylo ale štěstí

Nacpat do ní, dvě grilovaný klobásy

A jednu vychlazenou desítku

 

A rozveselit tím

Naší předvánoční besídku

Dělám to pro naše údržbáře

Abych rozveselil jejich smutné tváře

Abych zhatil jejich opilecké plány

Které budou zase rozpoutány

 

A tak přemýšlím, jak to zakončit

Nechtěl bych tím, nikoho zaskočit

A tak ve stylu Drahomíra

Než se mi udělá v hlavě černá díra

Na naší předvánoční besídce

To kvůli vychlazený desítce…

 

 

Autor Darbe Sao, 14.11.2024
Přečteno 41x
Tipy 8
Poslední tipující: IronDodo, mkinka, karolinakarol, lawenderr, Sid, Psavec, Paulín
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Když se řekne besídka, představím si nudnou školní besídku. Tohle A ejhle! Tohle bylo o moc zábavnější. Super, směju se ještě teď.

15.11.2024 14:17:11 | karolinakarol

líbí

První dvě strofky skvostný :) pak už se to jen rozmělňuje, usekla bych

15.11.2024 08:46:02 | lawenderr

líbí

Paráda.. hezké, milé, hravé, osvěžující..
Díky..

15.11.2024 08:23:22 | Sid

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel