Anotace: Tato básnička vznikla při vážení Dastika. Jeho pohled jak seděl na váze mluvil o všem...
Mírně obézní
Pan doktor mi jednou říkal,
že prý hodně papám...
Zranil si ja svou nožičku,
jak jsem stále skákal...
Neříkej mi naše váho,
že pan doktor nekecá,
začnu běhat, a nemlsat
ať má váha hned klesá...
No, moje váha taky nic moc. Tedy spíš moc. Když dám mínus 25 kilo jako Sid, tak do bude skoro přesně cent... :)
15.11.2024 12:36:34 | Koala
Na váze nezáleží. Důležité je, aby byl člověk v pohodě, šťastný a zdravý. Aspoň je z čeho brát, kdyby zaklepala na dveře paní nemoc... Hezký den...
15.11.2024 12:42:53 | Marťas9
Pěkné..
Taky hubnu, neb už doktoři zvedali varovný prst, "pane, už to máte za pět kilo cukrovka!.."
Tak jsem se konečně pořádně lekl a od května hubnu.. Jde to, ale chce to pekelnou disciplínu, zatím -25 kilo, ale stále ještě k té váze typu do-cent něco chybí, no.. :-)
15.11.2024 07:49:58 | Sid
Díky za komentík... Hubnutí je dřina, znám to i já..
Kdysi jsem na své postavě tvrdě makala, jelikož mně zradily plotýnky, musela jsem se svých sportovních aktivit vzdát. Teď už to moc neřeším, v mém věku jsou na tom děvčata i hůř...
Dastika je mi líto, teď má nožičku po operaci, tak hubnout určitě nebude. Museli jsme ubrat mlsání, jak se uzdraví budeme lehce nožičku a tělíčko zatěžovat procházkami.
15.11.2024 08:06:37 | Marťas9