Dál jít v přátelství

Dál jít v přátelství

Anotace: .....

Když kamarádka
utne tvé štěstí
ve vás dvou
zlou větou
bolestnou
že nemá ráda dēti
a tedy ani to mé
fakany je nazvala
zlá věta přepůlila mého
světa
a já se posunula v životní fázi dál

Možná jen žárlila
tak jsem jí ubrečená volala
že ho miluji nadevše
je to mé dítě
a jak to myslela proč to řekla

Telefon zvedla
i když sem ji vzbudila
vysvětlovala mi
že děti nemá ráda
v polospánku mě utěšovala
že jí to mrzí
že ublížila
že si neuvědomila co říká

Já beru její povahu
jaká je
přímá a dynamická
prudká
a zároveň krotká

Pochopila jsem tisíc s jeden důvod odpustit
a dál jít
šťastná víc
že jsem schopná vstřebat a odpustit
že si umíme vše vysvětlit
a nechceme si ublížit

Nikdo dokonalý není
neb kamarádky se hledají pro žít a růst
v nebesy a beru Tě jaká jsi
nejlepší kamarádko

Můj syn, manžel a Ty největší štěstí
Autor Avatarka7777, 16.11.2024
Přečteno 35x
Tipy 9
Poslední tipující: IronDodo, Psavec, cappuccinogirl, šuměnka, mkinka, Sid
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Děkuji, zatím jde vše celkem dobře....kamarádky sme velký, zvykne si...

17.11.2024 21:56:41 | Avatarka7777

líbí

Je skvělej ten dobrej konec tady,
bojovat za přátelství mělo by se mezi kamarády:-)

Moc ráda jsem si tohle přečetla*

16.11.2024 16:41:27 | cappuccinogirl

líbí

konec dobrý, všechno dobré...:)

16.11.2024 16:17:23 | šuměnka

líbí

Pravda...

16.11.2024 08:28:09 | Avatarka7777

líbí

Uf, to bolí, no..
..potřebuje velkou náruč lásky, ale tu asi umí dát jen vlastní děti..

16.11.2024 06:41:00 | Sid

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel