I muži mají své dny
a to jsou jak posedlý
stačí jen fotbal a pivo
a tak jim plyne život.
Sázky a k nim přenosy
se zobánkem podnosy
a porno na půl žerdi
a nemístné žerty.
A ženy s plnými ňadry
sport s rádoby bratry
MMA s mlácením v kleci
k tomu silný a blbý kecy.
I chlapi mají své dny
s rýmičkou v posteli
a chlastání a šukání
a drahá auta na hraní.
Rybaření a taky lovy
známky i drahé kovy
skály, jumping, focení
adrenalin se cení.
I páni mají své dny
kdy jsou velmi galantní
jsou gentlemani v košili
jen aby se žen zmocnili.
Své dny? A kdo je nemá?
Ty zná i každá žena...
Kadeřnice, manikůra
peněženek noční můra...
Nakupování hadříků
je plnění ženskejch bobříků
jsou, pravda, jiní, než tamti,
který uznávaj a plněj skauti
však chce to taky odvahu a sebezapření
podléhat obden takovýmu shopping-rejdění:-)))*
18.11.2024 02:40:10 | cappuccinogirl
...dneska je tady jedna divnější báseň za druhou...;-) asi špatnej vliv úplňku...
17.11.2024 13:52:42 | Marten
chlapi, páni, muži
musí si ten život užít!
muži, chlapi, páni
skvostní v čase hraní!
páni, muži, chlapi
a jejich ochranné tlapy!
:)
17.11.2024 09:36:52 | šuměnka
Jo jo ďáble, to jsme my chlapi, pěkně jsi nás odkopal, asi je to komplet, já bych tam ještě přihodil motorky a zbraně, ale jinak, pravdu díš.. a ne nadarmo se říká, že rozdíl mezi malým a velkým klukem je (kromě toho šu..) jen v ceně jeho hraček.. :-)
17.11.2024 06:35:33 | Sid