Broskvička
Dostal jsem nové jméno…
Říkají mi Broskvička.
Dostal jsem nový obleček
chrání část bolavého tělíčka.
Vypadám fakt úchvatně,
takový malý sexouš,
obleček mne ochraňuje,
abych se do nožičky nebouchl.
Nožička mě moc bolí,
stala se ze mne píšťalka,
jak se bolínko zahojí,
nebude žádná zahálka.
hodně síly! Dastík je bojovník! :-))***
17.11.2024 09:48:36 | Iva Husárková
Děkuji Ivuško, je to velký bojovník. Už mu lehce
okřává, tak máme strach, ať si zase neublíží. Krásný den Tobě...
17.11.2024 09:54:26 | Marťas9