Anotace: Nic jiného, vážně.
Chtěla bych se ptát,
pořád dokola.
Proč si šel pryč?
Proč si šel jinam?
Chtěla bych žít.
Jen tak se usmát.
Jakápak faleš?
Neumím lhát.
Chtěla bych být
pro někdy ráda,
že mám s kým
se hezce zasmát.
Ale nemám.
Chtěla bych tě
mít prostě u sebe.
Nic jiného. Vážně.
Myslím jen na tebe.