Všechno je jinak
vyplave špína
zanese vztahy
překoná prahy.
Všechno je jinak
z citů jde zima
na cestě žitím
urážkou, bitím.
Všechno je jinak
po loku vína
a v láhvi čiré
jsou jiné chvíle.
Všechno je jinak
život je dřina
proplutí mořem
přináší hoře.
Všechno je jinak
Kainova vina
myšlenky zrady
ráj má teď vady.
Všechno je jinak
drama či psina
rub a líc
smrt a nic.
všechno je vždycky tak i onak
i správně, blbě - jinak
jako bys zvětšil minci - v tom je ten pohledový princip
jdeš kolem z ní zleva a vidíš hrad
jdeš kolem zprava a lev ti nedá spát
a pak jdeš proti ní a vnímáš šrafovaný pás
stále týž mince - a vzhledů mnoho (vem´to ďas :DD)
18.11.2024 09:20:35 | šuměnka