Prepáč, že som nezdvorilá
čítam texty minulé
keď hovorím ti veci všelijaké
tónom nevhodným pre ušká tvoje
všetci chodia po špičkách
ja som ako slon
veď povedz milšie hovor
som citlivý tvor
prepáč prosím už to bude iné
pozor dám si na slová
našlapovať budem jemne
ty mrška moja jediná