Láskou pokálen sedím na bezejmenném hrobě
a vzpomínám:
na nikoho
Kolik příběhů leží kolem
svíčky už vyhasly
-jen ty na baterky to "jistí"
Pokládám věnec
z černých růží a muchomůrek
a po čtyřech po anglicku
s dvaceti procenty
pokouši štěstí
Jsem ráda že píšeš,Honzo
18.11.2024 14:02:06 | mkinka
...a já neskutečně rád, že mě čteš...psaní mi teď dost pomáhá...vlastně vždycky pomáhalo :)
18.11.2024 14:18:38 | GiovaniDaVinci