A žít dál

A žít dál

Anotace: Na přání mé známé

Když si jdu do lesa,

zaběhat, zakoukat se,

doplaví se ke mně radost,

ale i problémy stáhnou se.

 

Les ti nic neudělá.

Louka tě nezabije.

Nezdrtí tě tak,

jak bytůstky

v dnešní době

dokáží.

 

Tak si jdu radši zaběhat,

pár kiláků mít v rukávu.

Pro někoho jsem blázen,

ale já tím žiju.

 

Proběhat, vydýchat,

vykoukat a žít dál.

Autor neumelec_zivota, 18.11.2024
Přečteno 38x
Tipy 14
Poslední tipující: Sid, jort1, IronDodo, cappuccinogirl, víc, Ondra, Psavec, Marten, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Naprostý souhlas.. proto taky denně chodím do zeleně..

19.11.2024 10:45:55 | Sid

líbí

...ze stejných důvodů, já jsem zas cyklista...;-) úleva nervová je jistá...

18.11.2024 17:37:50 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel