Než vrby se ohnou pod náporem sněhu,
než havrani řvát začnou: zima je, zab mě!
já poznám tu faleš tvou, skrytou za něhu
a od tvých zlých břehů odrazím kvapně.
Děvče, jsi tím čím jsi,
jsi tím, čím být musíš,
sama ten vztek zaspi
sama... jak už tušíš.
Fakt nejsi bohyně, promiň, jsi nádor
z čertovy kuchyně, to ty vážně jsi,
tváříš se naivně, své zlobě navzdor,
ale já chápu tě... klidně se ozvi...
Tak tohle beru - to je o tvé ženě, před níž utíkáš do hospody?
18.11.2024 20:01:32 | Zoroaster
Ne, to je o té kravě za pípou, která zapomněla pres víkend nechat vyčistit trubky!
:-)
18.11.2024 20:06:18 | Ž.l.u.ť.á.k.