Tvůj otisk byl dnes zanechán
v písku na břehu potoka
a jen déšť a možné vlny
ten otisk změní v duny
a čas s větrem je smetly
když nad ním stromy kvetly
a kousky plodů s podzimem
dopadly na čarovnou zem.
Kam tvoje kroky nyní jdou
kam pak tě asi donesou
už ani stopy nezbyly
a vzpomínky se rozpily
do citů, vůní a písniček
v duši jen památníček
po otevření vypadne
suchý květ co zavane
dálkou času dávno prošlého
kdy měli jsme jeden druhého.
Přátelství zůstává celý život, má li dobrý základ a nestává se minulostí,ale lahodnou součástí života.
19.11.2024 06:38:49 | mkinka