Bála som sa ťa, kričal si na mňa
možno pravdu, možno nie, už neviem
srdce ako malý vtáčik
v hrudi sa krčilo, bola to len moja chyba?
všetko snáď nie
už sa ťa nechcem báť, si mi drahý
nechcem strach zažívať
urovnať konflikty snažme sa hneď
veď snáď sa máme radi
smejme sa spolu na svet...prosím...