Vlastním tělem...

Vlastním tělem...




Vlastním tělem

Chuděrka malý, tak bolavý...
Ani u domu není v bezpečí...

Venčit se ale musí,
lidé jsou nezodpovědní...

Někteří neví, na co jsou vodítka.
Nebo si myslí, že jsou dokonalí...

Chudáček chlupáček,
ani se z operace pořádně nedostal
a má další trápení...

Při pracném bolavém kakání,
na něj zaútočil volně běžící pes,
nezodpovědné paničky...

Nebýt dcery, která jej chránila vlastním tělem, nemusel by tento útok přežít...

Je tak slaboučký,
skáče po třech nožičkách...
Nyní má bolesti nejen na těle,
ale i na duši.

Zuřivý pes totiž ublížil jeho mamince..

Jak nad ním klečela
a chranila jej vlastním tělem...
Poškrábál ji do krve lýtko...

Dceruška moje, zlatíčko moje...

Tak jej bezmezně miluje,
život by za něj dala...

Teď, abych se bála o oba...

Autor Marťas9, 19.11.2024
Přečteno 15x
Tipy 5
Poslední tipující: martinaV, mkinka, zase já, Sid
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Soused mi zachránil též v minulostí kocourka, i když je sám alergický, věděl že ho nenechá sežrat od dvou psů, měl anděla,zas mu půjdu udělat kšeft s medem,aby měl i on radost.

19.11.2024 08:09:18 | mkinka

líbí

Brďo... tolik obrazů a citů.. pěkné..

19.11.2024 07:50:27 | Sid

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel