Bosé nohy

Bosé nohy

Anotace: ...

 

po noci plné, oživlých světel

je to už věkem

či možná betel

z prázdného lůžka

 

podivná…

line se záře

 

na tom ach trvám, to snad vím jistě

včera jsi šeptla

snad bude i příště

pak jsi se svlékla

 

spánku čas…

náhle byl zmařen

 

proto teď civím, zmatený tebou

a bosé nohy

mě studeně zebou

v prochladlém těle

 

není už…

kdo by topil

 

když chladne tělo, pro nová jitra

přichází ona

a v rukou mitra

v studených očích

 

prozřená…

 

 

vteklas mi do žil

Autor čenda pekař, 19.11.2024
Přečteno 14x
Tipy 10
Poslední tipující: zase já, Gaspi03, Psavec, mkinka, Sid, šuměnka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Fíha.. dobrý.. Líbí..

19.11.2024 10:14:00 | Sid

líbí

..vtekla ti do žil

aby jsi ožil :)

19.11.2024 09:56:47 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel