Nenajdu-li cestu
budu z toho nesvůj
bloudit se mi nechce
na divoké stezce.
Dálavy mé rodné
spáleny jsou ohněm
popel z nich je cítit
nemohu ho chytit.
Šednou moje vlasy
za ztrátu mojí trasy
v mapě není bodu
kde hledat rodnou hroudu?
Zem je tvá rodná hrouda!
kdybys potkal UFO - to byla by tvá odpověď
šednou ti vlasy, páč pod nima máš změť
bloudění kroků, jak stopáž od velblouda :)
20.11.2024 09:31:57 | šuměnka