Cítim bolesť telesnú užiera ma strašne moc
idem k tebe pre útechu duševnú
čo dostanem? nevšímavosť, lásku nulovú
a tak slza za slzou tečie ďalej, nevidíš ju
aspoň písmenká napíšem priateľovi
si úžasný, bolesť už necítim
pohladenie z tvojej strany
ďakujem za to, že si